Verisol | Ecologische energie | Lummen


We verwelkomen Verisol uit Lummen als nieuwe klant.

Wat kan Verisol voor u betekenen? 

Verisol is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in ecologische energie en comfort. Hun producten zijn onder meer zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers, zonneboilers, lagetemperatuurverwarming, ventilatie en airconditioning. Sinds hun oprichting in 2009 kozen al meer dan 4500 klanten in Vlaanderen voor hun innovatieve groene technologie├źn, duurzame energiebesparende producten en hun uitgebreid professioneel advies. Verisol richt zich zowel op B2B als B2C.

Meer info via info@verisol.beHun vraag

Hun website was technisch verouderd en niet meer geschikt voor mobiele toestellen. Met betrekking tot online publiciteit beperkten hun inspanningen zich voornamelijk tot een uitzonderlijke post op facebook en het verzenden van sporadische nieuwsbrieven. Door de combinatie van deze factoren scoorden zij geleidelijk aan steeds minder goed in de zoekresultaten van Google. Omdat hun sector zeer concurrentieel is en de rest zelf niet stil zat, waren zij genoodzaakt om veel geld uit te geven aan Google Adwords, om te blijven scoren in Google. Het was met andere woorden hoog tijd om stappen te ondernemen.

Hoe heeft Up-To-Date WebDesign Verisol geholpen? 

In samenwerking met copywriters hebben we de inhoud van hun nieuwe site uitgewerkt. Zo hebben we het zoekgedrag van hun doelgroep geanalyseerd om te weten welke trefwoorden de beste slagingskans maakten om zo goed mogelijk te scoren in Google. We hebben vervolgens:
 • De belangrijke sociale media zoals Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter, Pinterest en Flipboard per taal aangemaakt. Dit helpt hen om op een gemakkelijke manier een breder publiek te bereiken. Daarnaast verhoogt dit hun vindbaarheid in de zoekresultaten van Google enorm. 
 • Een Smart-Blog gemaakt in verschillende talen, waarmee al hun online communicatie, bestemd voor sociale media, gecentraliseerd en geautomatiseerd kan gebeuren volgens het UP-TO-DATE WebConcept. 
 • Een volledig vernieuwde, moderne website te maken waarmee zij zowel hun bestaande B2B, als hun nieuwe B2C klanten aan konden spreken. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn zij zeker dat de website klaar is voor zowel alle huidige mobiele toestellen, als de toestellen die er in de eerstkomende jaren zullen komen. 
 • Een professionele mailingtool te koppelen aan hun Smart-Blog, zodat er een volledig geautomatiseerde nieuwsbrief vertrekt, op basis van hun posts. 

Wat is een Smart-Blog?

Een Smart-Blog vervangt de nieuwspagina van een bestaande (moderne) website en zorgt ervoor dat de zoekresultaten rechtstreeks via Google-diensten verlopen. Je kunt zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met 1 druk op de knop automatisch gepost op social media en een geautomatiseerde nieuwsbrief. Klik hier voor meer info over de Smart-Blog.
  Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smart-phone gedeeld worden 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld met social media 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail
  • 1-malige investering - Een Smart-Blog heb je voor altijd
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar

  Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:


  Bekijk hier meer dan 250 positieve Google-Reviews over onze strategie en dienstverlening.


  Wilt u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?

  Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie