Thuisverpleging Jessica Theys


Wij verwelkomen De Geluidsarchitecht uit Hasselt als nieuwe klant.

Wat kan De Geluidsarchitect voor u betekenen? 

De ligtijden in het ziekenhuis worden steeds korter. Dat betekent helaas niet dat mensen minder ziek worden maar dat ze steeds vaker thuis (verder) moeten verzorgd worden. Na mijn studies verpleegkunde in 1996 heb ik mij daarom gespecialiseerd in de thuisverpleegkunde. Niet met mijn neus in de boeken, maar door dag na dag patiënten te bezoeken.

Een duidelijke kwaliteitsnorm
Het welzijn van mijn patiënten ligt mij nauw aan het hart en liefst zou ik hen elke dag zelf verzorgen maar helaas is dit niet mogelijk. Ik verlang van mijn collega-verpleegkundige echter dat ze hun zorgopdracht op een zelfde toegewijde en kwalitatieve manier opnemen als ikzelf. De kwaliteitsnorm die ik lang geleden al heb bepaald, is zeer duidelijk: ik wil dat mijn patiënten verzorgd worden zoals ik zelf verzorgd zou willen worden. Om de vinger letterlijk en figuurlijk aan de pols te houden en de band met mijn patiënten niet te verliezen, sta ik persoonlijk in voor hun verzorging. Ik wordt daarbij geholpen door een extra collega


Kort op de bal
Het voordeel van een klein team is dat we heel kort op de bal kunnen spelen aangezien de informatie direct en zonder stoorzenders wordt doorgegeven. Dagelijks bespreken we heel concreet en rechtstreeks de gezondheidstoestand van de bezochte patiënten. Het laat ons toe om snel in te grijpen als door een gewijzigde situatie van een patiënt het zorgplan moet aangepast worden, extra hulp nodig is of overlegd moet worden met de behandelende geneesheer.

Hopelijk heb je ons nooit nodig, maar mocht dat wel zo zijn, dan ben je bij ons in goede handen.

Jessika Theys
Uw thuisverpleegkundige

Bel mij op 0495/26 55 06 om je verzorging af te spreken of contacteer ons.