Apotheek RamaekersWe mogen sinds kort Apotheek Ramaekers uit Gellik (Lanaken) verwelkomen in ons klantenportfolio. Dankzij een Smart-Site van UP-TO-DATE Webdesign kunnen zij hun klanten nog beter van dienst zijn.

Apotheek Ramaekers wil er voor u zijn

Apotheek Ramaekers is een gevestigde waarde uit de streek die zich graag richt op de zorg van de patiënt. Ze beschikken dan ook over jarenlange expertise en bieden doelgericht advies en medicatiebegeleiding. Ze bieden trouwens een erg ruim assortiment aan.

Klanten kunnen er producten bestellen en medicatie aan huis laten leveren. Daarnaast kunnen patiënten er terecht voor de huur of aankoop van materialen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, krukken, bedden ... De apotheek is aangesloten bij Zorgpunt.

Meer info via apotheekramaekers@gmail.com.

Nog betere service dankzij een Smart-Site

Met zijn nieuwe Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign scoort Apotheek Ramaekers niet alleen goed in de zoekresultaten, dankzij ons systeem bereiken ze in één klik hun doelpubliek via een geautomatiseerde nieuwsbrief, Facebook, Twitter en andere kanalen. Zo kunnen ze hun klanten in de toekomst nog beter informeren en verder helpen.


Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of ge-update worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met 1 druk op de knop automatisch gepost op social media en een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smart-phone gedeeld worden 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld met social media 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar) 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wilt u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie