Arum LingerieAls passende oplossing voor zijn online verhaal koos Arum Lingerie uit Aarschot voor een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign. Nu heeft het bedrijf de geschikte tools in handen om zijn collecties en service optimaal in de kijker te zetten.

Familiebedrijf pur sang


Arum Lingerie van Huis De Clercq is een familiebedrijf pur sang. In 1898 startte Alphons De Clercq, als kleermaker, samen met zijn zussen Leonie en Florentine, een zaak in witgoed. Anno 2019 en vier generaties verder is de familie uitgegroeid tot een vaste waarde in de streek, waar jong en oud zijn lingerie vindt.

Digitale etalage met persoonlijke touch


Dankzij de nieuwe Smart-Site kan de familie De Clercq zijn klanten nog beter op de hoogte houden van de nieuwste collecties in de dames- en herenmode. Daarnaast kan ze ook verslag uitbrengen van hun modeshows en persoonlijk advies vindt nog sneller zijn weg naar de klant. Met één druk op de knop wordt elk bericht gedeeld op alle sociale media en in een nieuwsbrief.


Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op social media 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar) 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie