TaxTeam


TaxTeam uit Houthalen-Helchteren koos als communicatie-oplossing voor een Smart-Blog van UP-TO-DATE WebDesign. Op die manier kunnen ze nog hun klanten nog beter online ondersteunen en bijstaan met persoonlijk advies.

Een krak in het optimaliseren van je business


Fiscaal advies op persoonlijk niveau, dat is waar TaxTeam voor staat. Een vaste dossierbeheerder begeleidt je van A tot Z. Hij maakt tussentijdse evaluaties en bespreekt de fiscale strategie voor de volgende periodes. TaxTeam is een krak in het optimaliseren van je business, altijd met groei in het achterhoofd. "We houden niet van eendagsvliegen maar van langdurige partnerships. Net daarom gaan we verder dan de wettelijke verplichtingen. Véél verder", luidt het.

Deskundig advies in één klik tot bij de cliënt


Met een Smart-Blog van UP-TO-DATE WebDesign kan TaxTeam nog korter op de bal spelen en de band met zijn cliënten online verstevigen. Deskundig advies kan met één klik op de blog verschijnen én tegelijkertijd doorgeplaatst worden op alle sociale media en in een nieuwsbrief.

Wat is een Smart-Blog?Een Smart-Blog vervangt de nieuwspagina van een bestaande website en zorgt ervoor dat de zoekresultaten rechtstreeks via Google-diensten verlopen. Je kunt zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en een geautomatiseerde nieuwsbrief. Klik hier voor meer info over de Smart-Blog.

Belangrijkste troeven:

  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten ;
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail
  • Eénmalige investering - een Smart-Blog heb je voor altijd;
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar);
  • Bekijk hier meer dan 350 positieve Google-Reviews over onze strategie en dienstverlening.
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:


Bekijk hier meer dan 350 positieve Google-Reviews over onze strategie en dienstverlening. 

Wilt u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie