Modehuis Bunnemeyer


Modehuis Bunnemeyer in Geleen ziet in een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign de ideale manier om zijn nieuwe collecties ook digitaal op een stijlvolle manier in de etalage te zetten.

Al 90 jaar persoonlijk en deskundig advies

"Uw modehuis waar u prettig koopt én goed kan slagen." Modehuis Bunnemeyer is een familiebedrijf dat al 90 jaar lang persoonlijke service en deskundig advies biedt in damesmode. De boetiek met meer dan 300 m² heeft dan ook een ruim en trouw klantenbestand. Ze leggen graag de nadruk op de persoonlijke band met het cliënteel en de gezellige sfeer. "Winkelt uw partner niet graag? Geen probleem. Die kan zich rustig neervlijen in een van onze gezellige zithoeken met een kopje koffie", klinkt het.

Beter communiceren over collecties en kortingen

Dankzij de nieuwe Smart-Site kan Modehuis Bunnemeyer zijn collecties online mooi in de kijker zetten en nog beter communiceren over kortingen en andere promoties. Foto's van een nieuwe collectie kunnen meteen gedeeld worden op hun website, nieuwsbrief én sociale media. Het handmatig inplannen van mails en berichten op sociale media behoort tot het verleden. Zo kunnen ze u nog beter van dienst zijn in de winkel.Wat is een Smart-Site?


Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of ge-update worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met 1 druk op de knop automatisch gepost op social media en een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smart-phone gedeeld worden 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld met social media 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar) 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wilt u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie