vzw Oscar geeft katten een warme thuis


UP-TO-DATE WebDesign wou vzw Oscar maar al te graag ondersteunen met een Smart-Site. Robin en Rob uit Herentals geven hulpbehoevende katten een warm mandje in een huiselijke sfeer.

"Grapje dat uitgroeide tot een droom"


Vzw Oscar in Herentals geeft FIV-positieve en hulpbehoevende katten een warme opvang in een huiselijke omgeving. FIV is een variant op het HIV-virus, maar niet besmettelijk voor mensen. "Een vzw dicht bij huis vinden, bleek niet zo simpel. Mijn partner Robin grapte dat dan maar zelf een opvang moesten beginnen. En dat is langzaamaan uitgegroeid tot een droom en een opvangplaats waarin wél plaats is voor katjes met een (onterecht negatieve) stempel", aldus Robin.

Hulpbehoevende katjes in de kijker dankzij een Smart-Site


Met een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign kan vzw Oscar de hulpbehoevende katten in de kijker zetten, hun verhaal delen en mensen oproepen om een kat te adopteren. Bovendien kunnen ze via de blog elk bericht met één druk op de knop delen op alle sociale media en laten versturen als nieuwsbrief.Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op social media 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar) 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie