RenosaleRenosale koos voor een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign en voegde zich bij ons portfolio. Het renovatiebedrijf uit Sint-Truiden kan met een Smart-Site alle nieuws en updates uit de sector efficiënt met zijn doelgroep delen.

Renosale draagt professionalisme hoog in het vaandel

Als uitvoerder van alle mogelijke renovatiewerken, van ruwbouw, grondwerken, afwateringen, dakwerken, schrijnwerkerij, etc., willen zij ook mee zijn met de nieuwste technieken en materialen uit de sector. Bovendien draagt Renosale professionalisme hoog in het vaandel en staan ze op absolute tevredenheid van hun klanten.

Meer info via info@renosale.be.

Renovatietips, info en nieuws in één klik gedeeld

Het Truiense bedrijf wil zijn expertise en belangrijke updates binnen de sector graag delen met zijn doelpubliek. Dat kan perfect dankzij een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign. Elke publicatie op de website wordt met één klik gedeeld via alle sociale media en in een nieuwsbrief. Renosale kan zelfs tijdens werken foto's maken, ze uploaden via een app en meteen op zijn website publiceren. Zo kan iedereen op de hoogte blijven van de lopende projecten en vinden klanten sneller hun weg naar Renosale voor een renovatie-oplossing.


Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of ge-update worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met 1 druk op de knop automatisch gepost op social media en een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smart-phone gedeeld worden 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld met social media 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar) 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wilt u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie