RUBA Boekhoudkantoor


RUBA Boekhoudkantoor koos voor een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign. Zo kunnen ze hun service naar hun klanten toe verder versterken.

Persoonlijke contact en duidelijke begeleiding

Met meer dan 20 jaar ervaring op zak, wil RUBA bvba uw bedrijf graag ondersteunen met een persoonlijke aanpak, telkens op maat van uw dossier. Het kantoor hecht daarbij veel belang aan een persoonlijk contact met de cliënt. "Als erkende boekhouder-fiscalist zijn we bekommerd om uw dossier, al was het onze eigen zaak", luidt het.

Een nog sterker contact online

Dankzij een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign kunnen ze die persoonlijke begeleiding ook online waarmaken. Tips en informatie worden met één klik verspreid via alle socialemediakanalen én in een nieuwsbrief. Bovendien kunnen ze in een handig CMS-systeem eenvoudig zelf artikels schrijven en tips of informatie over evenementen delen met hun klanten.


Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of ge-update worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met 1 druk op de knop automatisch gepost op social media en een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smart-phone gedeeld worden 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld met social media 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar) 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wilt u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie