-Bouw Info Limburg


UP-TO-DATE WebDesign mocht een Smart-Site ontwerpen voor Bouw Info Limburg, hét bouwplatform in de provincie. Op deze manier kunnen ze nog beter communiceren met professionals in de sector.

"Beter bouwen doen we samen"


Bouw Info Limburg wordt ondersteund door 16 marktleiders in hun domein. Zij staan professionals bij met raad en daad. Daarnaast vervullen ze ook een belangrijke netwerkfunctie. Een 9-tal keer per jaar organiseren ze een netwerkevent waar bouwgerelateerden zowel informatief als culinair worden verwend, onder het motto "beter bouwen doen we samen".


Een mooie aanvulling op het verhaal


Een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign past perfect in dit verhaal. Bouw Info Limburg kan nu op een eenvoudige manier informatie verspreiden via zijn blog en met één druk op de knop bouwprofessionals bereiken via alle sociale media en een nieuwsbrief.


Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op social media 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar) 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie