Trimex


Standenbouw- en brandingspecialist Trimex uit Houthalen-Helchteren koos voor een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign. Met deze nieuwe tool zijn ze online goed gewapend om straffe uitdagingen aan te gaan in de eventsector. 

Meer dan 20 jaar ervaring in de showbizz


Al meer dan 20 jaar bouwt Trimex standen én branding voor events, show en televisie. "Oneindig lange kabels, miljoenen lichten en genoeg geluidsmateriaal om een signaal de ruimte in te sturen", luidt het met een kwinkslag. Daarnaast hebben ze duizenden uren ervaring onder de gordel op vlak van research en ontwerpen voor topbedrijven als Vogue, Orange, Lexus en Belfius.

Een upgrade van de online klantervaring


Met een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign kan Trimex zijn doelpubliek nog beter informeren over zijn activiteiten en welke oplossingen ze kunnen bieden voor nieuwe klanten. Elk nieuwsbericht kan vanuit de blog met één druk op de knop gedeeld worden op alle sociale media en in een nieuwsbrief.

Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op social media 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar) 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie