Vzw Homie


Vzw Homie geeft dakloze jongeren een rust- en bezinningsoord. "Samen met mijn caravan streef ik naar een betere toekomst voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar", aldus voorzitter Musti Onlen. UP-TO-DATE WebDesign wou dit knappe initiatief graag ondersteunen met een gratis Smart-Site.

Kwetsbare jongeren een veilige thuis geven


Als vrijwillig burgerinitiatief wil vzw Homie tegemoetkomen aan de noden van kwetsbare, thuisloze jongvolwassenen. Drie maanden lang huisvest de vereniging een kwetsbare jongere, zodat die even de tijd heeft om op een menselijke manier een veilige woonsituatie te vinden. Daarnaast wil Homie vzw een sociaal netwerk creëren voor kwetsbare jongeren, zodat ze weer aansluiting kunnen zoeken met de maatschappij.

Een netwerk uitbouwen met een Smart-Site


Een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign helpt vzw Homie beter te communiceren over dit mooie burgerinitiatief, zowel naar overheden toe als naar particulieren. Bovendien biedt een Smart-Site meer mogelijkheden en een groter bereik. Met één druk op de knop kan elk bericht automatisch gedeeld worden in een nieuwsbrief en op alle sociale media.


Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of ge-update worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met 1 druk op de knop automatisch gepost op social media en een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smart-phone gedeeld worden 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld met social media 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar) 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wilt u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie