Wood & Steel Design

smart-site,UP-TO-DATE Webdesign, referentie, portfolio

Wood&Steel Design uit Riemst ging als onlineplatform voluit voor een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign. Aangezien de winkel enkel op afspraak open gaat, is de digitale etalage van de interieurdesigner hét uithangbord voor (toekomstige) klanten.

Van hobbyist naar professionele meubeldesigner


Het verhaal van Wood&Steel Design ontstond in 2016. "Het begon als hobby. Met wat stalen kokers en planken van steigerhout stond er plots een zelfgemaakte salontafel. Niet veel later stond er een eettafel in dezelfde stijl. Familie en vrienden die op bezoek kwamen, waren laaiend enthousiast. De vraag of we dat ook voor hen konden maken, bleef dus niet lang uit. Zo gezegd, zo gedaan..." Begin 2017 opende Wood&Steel zijn werkplaats in Riemst.

Met de nieuwe Smart-Site zet Wood&Steel Design zijn creaties mooi in de kijker. Bovendien kan de meubeldesigner met één klik zijn blogberichten delen op alle sociale media en laten versturen in een nieuwsbrief.


Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Die worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten; 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten kunnen automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief; 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd; 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar). 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie