Print-Equipment


Print-Equipment, met zijn veelzijdige drukwerk een gevestigde waarde in Hasselt, koos voor een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign. Bij Print-Equipment kan je zowel terecht voor het traditionele drukwerk, zoals naamkaartjes, flyers en briefpapier, als voor grootschalige XL-prints voor spandoeken, grote reclameborden, werfdoeken, enz.

Print-Equipment kleurt het Hasseltse straatbeeld


Zo maakten ze de knappe werfdoeken voor de Quartier Bleu, waarmee bezoekers dankzij de knappe opdruk al meteen een beeld kregen van hoe het project er na afwerking zou gaan uitzien. Ook op Hasselt Kermis drukte het bedrijf zijn stempel, met werfdoeken uit mesh met een speelse opdruk. Print-Equipment kleurt het Hasseltse straatbeeld. 

Met zijn nieuwe Smart-Site heeft het bedrijf een tool in handen om zijn projecten visueel op een sterke manier in de kijker te zetten. Bovendien kan Print-Equipment met één klik al zijn nieuwsberichten laten doorplaatsen op alle sociale media en laten versturen in een nieuwsbrief.

Meer info via printequipment.be.

Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Die worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten; 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten kunnen automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief; 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd; 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar). 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie.