Signts


Signts uit Houthalen-Helchteren/Venlo koos als aanvulling op zijn website voor een Smart-Blog van UP-TO-DATE WebDesign. De specialist in belettering, bewegwijzering en meer is het resultaat van een fusie tussen drie gespecialiseerde reclamebedrijven.

Een nieuwe naam die voortbouwt op 40 jaar ervaring


"Samen hebben we de kennis, het vakmanschap en de techniek in huis om je te ondersteunen bij elke signing-uitdaging. Binnen, buiten en onderweg, in elke fase van uw bedrijf. Van het aankondigen van de plannen voor een nieuw pand tot de lichtreclame op het dak en het naambordje naast de deur", klinkt het.

De drie bedrijven waaruit Signts voortkomt, helpen hun klanten al decennialang met binnen- en buitenreclame. Die kennis en vakmanschap combineren ze met de nieuwste technieken om steeds weer creatieve oplossingen te bieden voor elk signalisatievraagstuk.

De specialist in belettering, bewegwijzering en veel meer, heeft met zijn nieuwe Smart-Blog de ideale tool in handen om te communiceren met zijn klanten over trends, tips en zijn eigen verhaal. 

Meer info via blog.signts.com.

Wat is een Smart-Blog?

Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Die worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten; 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten kunnen automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief; 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd; 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar). 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie