VKW LimburgVoor zijn online aanwezigheid sloeg het Expertisecentrum Familiebedrijven van VKW Limburg de handen in elkaar met UP-TO-DATE WebDesign. Onze Smart-Blog is hét geknipte platform om hun schat aan informatie tot bij familiebedrijven te brengen.

"Het expertisecentrum familiebedrijven wil de eerste partner zijn voor familiebedrijven tijdens de scharniermomenten die zij onderweg ondervinden. Dan denken we aan de overdracht naar de volgende generatie, het (de)familiariseren of opzetten van betere beslissings- en financieringsstructuren", aldus VKW Limburg.

Samen het verschil maken voor familiebedrijven


Met onze Smart-Blog kunnen ze op een gestructureerde manier antwoorden bieden op de belangrijkste vraagstukken van lokale familiebedrijven. Wat te doen als familiale opvolging niet verzekerd is? En is er een specifieke wetgeving die gevolgen heeft voor familiebedrijven en overdracht? Het zijn maar enkele van de belangrijke vragen waar het Expertisecentrum Familiebedrijven met zijn nieuwe Smart-Blog een antwoord op biedt. 

Bovendien kan VKW Limburg elk belangrijk artikel met één druk op de knop laten versturen in een nieuwsbrief én automatisch laten doorplaatsen op alle sociale media. Op die manier kunnen ze lokale familiebedrijven nog beter ondersteunen. Zo maken we samen het verschil en blijven we opkomen voor hun belangen.

Wat is een Smart-Blog?Een Smart-Blog vervangt de nieuwspagina van een bestaande website en zorgt ervoor dat de zoekresultaten rechtstreeks via Google-diensten verlopen. Je kunt zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en een geautomatiseerde nieuwsbrief. Klik hier voor meer info over de Smart-Blog.

Belangrijkste troeven:

  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten ;
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail
  • Eénmalige investering - een Smart-Blog heb je voor altijd;
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar);
  • Bekijk hier meer dan 350 positieve Google-Reviews over onze strategie en dienstverlening.
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:


Bekijk hier meer dan 350 positieve Google-Reviews over onze strategie en dienstverlening. 

Wilt u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie