Duoprint

Duoprint, Smart-Site, UP-TO-DATE Webdesign

Duoprint uit Zonhoven zag in UP-TO-DATE WebDesign de ideale partner voor een nieuwe website. De stempelmakerij/zeefdrukkerij levert kwalitatief hoogwaardig afgewerkte stempels, zeefdruk en lasergravures.

"Strenge kwaliteitsnorm die doorloopt over het ganse aanbod"


Daarnaast maken ze tekstplaatjes uit gelaserd rubber, in zowat alle maten en vormen. Vervolgens worden die gemonteerd op kwaliteitsvolle stempelmonturen van Trodat en Colop. De strenge kwaliteitsnorm in de zeefdrukkerij loopt door over het ganse aanbod: van werf-, veiligheids-, immo-, en notarisborden tot placematjes, stickers en meetlatjes.

Met hun nieuwe Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign kan Duoprint zijn aanbod op een gestructureerde en visueel aantrekkelijke manier presenteren aan zijn klanten. Bovendien kan elk nieuwsbericht automatisch doorgeplaatst worden op alle sociale media en verstuurd worden in een nieuwsbrief.

Bekijk de Smart-Site van Duoprint hier.

Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Die worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten; 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten kunnen automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief; 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd; 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar). 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie.