La Favola

La Favola, restaurant, Smart-SIte, UP-TO-DATE Webdesign

La Favola koos als online uithangbord voor een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign. Het authentieke Italiaans restaurant in Leuven kan zo zijn heerlijke specialiteiten optimaal in de kijker zetten.

Bij La Favola ontdek je dat de Italiaanse keuken meer te bieden heeft dan pizza en pasta. Je smaakpapillen worden er verwend met de lekkerste gerechten, recht uit het zuiden van Italië. Als je je partner of familie gastronomisch wil laten verwennen, ben je er aan het juiste adres. "De gebalanceerde menukaart is perfect volgens de klassieke Italiaanse principes met primi piatti, verdure, pasta, carni en pesce, en ruime keuze naar ieders smaak."

Met de grafische mogelijkheden die een Smart-Site biedt, kan La Favola zijn sterke menukaart smakelijk in beeld brengen. Elk nieuwtje of blogbericht kan bovendien met één klik gedeeld worden op alle sociale media en verstuurd als nieuwsbrief.


Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Die worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten; 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten kunnen automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief; 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd; 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar). 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie.