DPXS

Smart-Site, DPXS, UP-TO-DATE Webdesign

UP-TO-DATE WebDesign en DPXS sloegen de handen in elkaar voor een nieuwe website. DPXS, dat al meer dan 35 jaar gespecialiseerd is in nachtleveringen in België, zorgt voor de uitwisseling van documenten, pakketten, informatie en diensten in gevestigde netwerken en sectoren.

Zo is DPXS niet alleen marktleider in de bank- en mutualiteitssector, ook in de dentale en verzekeringssector heeft het bedrijf ondertussen jarenlange ervaring opgebouwd. De nachtleveraar beschikt over drie sorteercentra, 200 uitwisselingspunten en een vloot van 65 voertuigen, gaande van kleine bestelwagens tot vrachtwagens. Meer dan 120 medewerkers bedienen dagelijks 4600 adressen.

"Vernieuwing door vooruitgang, met respect voor gevestigde waarde"


"DPXS biedt u een grote betrouwbaarheid via een hoogwaardig, nationaal dag- en nachtnetwerk en een sterke concurrentiepositie. Met ons 'track & trace'-systeem hebt u volledig inzicht in al uw zendingen. De transportoplossingen van DPXS geven u de mogelijkheid om nieuwe marktsegmenten aan te snijden. Vernieuwing door vooruitgang, met respect voor bestaande afspraken is ons ultieme doel", luidt het.

Met een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign kan DPXS zijn zakelijke netwerk nog beter informeren over zijn aanbod, diensten en belangrijk nieuws. Bovendien worden alle blogberichten met één klik gepost op alle sociale media en, als het van toepassing is, automatisch verstuurd in een nieuwsbrief. 

Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Die worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten; 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten kunnen automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief; 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd; 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar). 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie.