ReVoltas

revoltas, Smart-Site, UP-TO-DATE Webdesign

ReVoltas uit Heist-op-den-berg had een nieuwe website nodig en raakte uiteindelijk overtuigd door de vele voordelen van een Smart-Site. UP-TO-DATE WebDesign is blij te mogen samenwerken met deze vooruitstrevende partner voor nieuwe energie.

ReVoltas beoogt een duurzame, merk-onafhankelijke installatie van zonnestroomsystemen en heeft alle ervaring en knowhow in huis om dat bij jou te realiseren. Het bedrijf biedt een brede waaier aan streng geselecteerde topproducten, van kwaliteitsvolle zonnepanelen, tot omvormers en thuisbatterijen om de opgewekte stroom gebruiksklaar te maken en een mooie energiereserve aan te leggen.

Up-to-date met de mogelijkheden rond nieuwe energie


Met zijn nieuwe Smart-Site kan ReVoltas zijn klanten nog beter informeren over zijn kwaliteitsvolle technische installaties of op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de sector van nieuwe energie. Bovendien kan elke nieuwsupdate in één klik gedeeld worden op alle sociale media en verstuurd worden in een nieuwsbrief.Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Die worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten; 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten kunnen automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief; 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd; 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar). 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie.