Villa L'Aurora

Villa L'Aurora, Smart-Site, UP-TO-DATE Webdesign

Villa L'Aurora, een authentiek Italiaans restaurant in Leuven, schoof aan tafel met UP-TO-DATE WebDesign en koos voor een smaakvolle Smart-Site als online uithangbord.

Villa L'Aurora brengt het onweerstaanbare Italië dichterbij dan je denkt. "Villa l'Aurora in Leuven is dat klein stukje Italië dat je af en toe eens nodig hebt. De kruidige geuren en onweerstaanbare gerechten voeren je meteen mee op een rondreis door het land van de gnocchi, fettuccine en linguine.

Villa L'Aurora brengt Italië naar hier


De chef-kok en zaakvoerder Guilio De Feudis is geboren en getogen in het zuidelijke Puglia. Giulio wil graag dat zijn klanten zijn geboortestad leren kennen en voert daarom verse producten, zoals tomaten en kruiden, in vanuit Puglia. Zo krijg jij meteen de unieke smaak van Italië op jouw bord.

Villa L’Aurora heeft een exclusief menu opgesteld met antipasti, pasta, pizza en specialiteiten van de chef. Verder kan je jouw diner afwerken met een Italiaans wijntje en afsluiten met een hemels dessert.
Daarbovenop kan je een maaltijd bestellen en afhalen om er thuis een gezellige avond van te maken.

Met een Smart-Site van UP-TO-DATE WebDesign kan Villa L'Aurora zijn heerlijke menukaart mooi in beeld brengen: van pasta, pizza, vlees en vis, tot een passend wijntje of warme drank. Bovendien worden alle blogberichten automatisch doorgeplaatst op alle sociale media en, indien gewenst, verstuurd in een nieuwsbrief.


Wat is een Smart-Site?Een Smart-Site wordt volledig gemaakt met behulp van Google-services en doet dienst als vervanging van de website. Een Smart-Site moet nooit meer vernieuwd, vervangen of geüpdatet worden. Je kan zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Die worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en in een geautomatiseerde nieuwsbrief.

Belangrijkste troeven:
  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten; 
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten kunnen automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief; 
  • Eénmalige investering: een Smart-Blog heb je voor altijd; 
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar). 

Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:

Wil u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie.