Assemblee Speakers

Assemblee Speakers, Smart-Blog, UP-TO-DATE Webdesign

UP-TO-DATE WebDesign mocht een Smart-Blog maken voor Assemblee Speakers, dat in 1985 werd opgericht als het allereerste agentschap voor sprekers in Europa. Een Smart-Blog zien zij als het ideale platform om hun sterke verhalen nog beter naar buiten te brengen.

"Een spreker moet je raken zoals muziek"


"Het verschil tussen een goede spreker en een topspreker? Een goede spreker vertelt een verhaal, een topspreker ís het verhaal", klinkt het bij Assemblee. "Een spreker moet je raken zoals muziek dat kan. Een héle goeie spreker maakt niet alleen een connectie met je hoofd, maar raakt ook je hart", luidt het motto.

Vandaag brengt Assemblee maar liefst 5.000 sprekers samen die wereldwijd hun verhaal doen op kleinere en grote events, waarvan er 200 dat exclusief voor Assemblee doen. "Door onze sprekers een wereldwijde stem te geven, geven we dat grote netwerk de kracht om miljoenen mensen met elkaar te verbinden."

Met een Smart-Blog is Assemblee Speakers nog beter gewapend om online doeltreffend te communiceren en zijn volgers te inspireren met sterke verhalen. Sterke artikels kunnen met één klik verstuurd worden als nieuwsbrief en op alle sociale media verschijnen.


Wat is een Smart-Blog?


Een Smart-Blog vervangt de nieuwspagina van een bestaande website en zorgt ervoor dat de zoekresultaten rechtstreeks via Google-diensten verlopen. Je kunt zelfs via een app op de smartphone nieuwe berichten plaatsen. Deze berichten worden met één druk op de knop automatisch gepost op sociale media en een geautomatiseerde nieuwsbrief. Klik hier voor meer info over de Smart-Blog.

Belangrijkste troeven:

  • Zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten; 
  • Geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten ;
  • Nieuwe berichten kunnen zelfs via smartphone gedeeld worden; 
  • Nieuwe berichten worden automatisch gedeeld op sociale media; 
  • Nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail
  • Eénmalige investering - een Smart-Blog heb je voor altijd;
  • Gratis maandelijkse opleiding in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via webinar);
  • Bekijk hier meer dan 350 positieve Google-Reviews over onze strategie en dienstverlening.
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online-aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie. Bekijk enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze aanpak een groot publiek weten te bereiken:


Bekijk hier meer dan 400 positieve Google-Reviews over onze strategie en dienstverlening. 

Wilt u zelf ook beter gezien en gevonden worden online?
Klik hier voor een gratis analyse van uw huidige online aanpak en een persoonlijke presentatie van onze strategie